Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Engegård, Svendsrud og Haugen trio

tirsdag 21. mars kl. 19:00 - 20:30

Bilder av en trio

Engegård, Svendsrud og Haugen trio, har siden de etablerte sitt samarbeid i 2015 vært aktive med konserter på små og store scener over hele landet. De har også spilt inn flere kritikerroste album, blant annet CD-en «Nordlandslåter» fra 2021.

Trioen spiller klassisk musikk, gammeldans og folkemusikk side om side. Programmet på Galleri Espolin vil bestå av et tverrsnitt av trioens repertoar, med musikk av blant annet Fritz Kreisler, Pablo de Sarasate, Bjarne Olsen og Per Bolstad.


Kort om musikerne:

Arvid Engegård fra Bodø er kjent som fiolinist og dirigent over hele Europa, bl.a. som primarius for Engegårdkvartetten. Videre er han aktiv som dirigent, og leder regelmessig orkestre som Det norske kammerorkester og Oslo Filharmoniske orkester.  Innen folkemusikken har Engegård samarbeidet med musikere som Susanne Lundeng, Nils Økland og Håvard Svendsrud.

Håvard Svendsrud fra Modum er kjent som en av sin generasjons mest aktive musikere på trekkspill. Etter endt musikkutdannelse ved Barratt Dues Musikkinstitutt i 1998, har han vært frilansmusiker med et bredt spekter av prosjekter. Siden 2013 har Svendsrud også vært aktiv som produsent for sitt eget plateselskap, Aksent.

Svein Haugen fra Andøy i har vært kontrabassist i Oslo Filharmoniske orkester i 38 år, de fleste årene som solobassist. Ved siden av dette har han vært aktiv i en lang rekke ensembler og grupper, bl.a. i sigøynerensemblet «Sturm und Drang». Svein Haugen er i dag stadig å finne i ulike orkestre og ensembler, som bl.a. Kork og Kristiansand symfoniorkester. Videre leder han hver sensommer sin egen festival «Festitur» i Vesterålen.

 

Tid og sted for konserten:

Tirsdag 21. mars, kl. 19.00
Galleri Espolin, Museum Nord, Storvåganveien 22, 8310 Kabelvåg

Billetter kan kjøpes på www.hoopla.no
https://eshtrio.hoopla.no/sales/event/3462410061
Billettpris kr. 250,- + avgift

Arrangementet på facebook: www.facebook.com/events/1194563264579025

Detaljer

Dato:
tirsdag 21. mars
Tid
19:00 - 20:30
Kategori for Arrangement:

Sted

Galleri Espolin
Storvåganveien 22
Kabelvåg, 8310 Norge