Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Familiedag på Hurtigrutemuseet

lørdag 20. januar kl. 11:00 - 14:30

Bildet av Hurtigrutemuseet, båt bygget inn i et vernebygg

Kom og bli med på en spennende og morsom familiedag på Hurtigrutemuseet den 20. januar! Vi inviterer alle familier og barn til en dag full av eventyr og aktiviteter som vil skape uforglemmelige minner.

I vårt verksted kan barna utfolde sin kreativitet! Her vil det være spennende materialer tilgjengelig, slik at små og store kan la fantasien løpe fritt og skape vakre kunstverk inspirert av Hurtigruten og dens historie.

Nyt en spennende fortellerstund hvor våre dyktige historiefortellere tar deg med på en reise gjennom tid og rom. Hør om de spennende eventyrene og opplevelsene som har funnet sted langs kysten med Hurtigruten som hovedperson.

Og ikke minst – møt våre elskelige figurer Bædi og Børdi! Disse morsomme og vennlige karakterene vil spre glede og latter blant alle besøkende. Ta med kameraet ditt og få et minne for livet sammen med dem.

Dette blir en dag fylt med glede, læring og moro for hele familien. Så marker datoen 20. januar og slå følge med oss på Hurtigrutemuseet for en uforglemmelig opplevelse!

Vi gleder oss til å se dere der!

Inngangsbilletter

Årskort: gratis

Barn under 6 år: gratis

Familie: kr 150,-(2voksne+3barn)

Voksen: kr 100,-

Detaljer

Dato:
lørdag 20. januar
Tid
11:00 - 14:30
Kategori for Arrangement:

Sted

Hurtigrutemuseet
Richard Withs plass 1
STOKMARKNES, 8450 Norway
+ Google-kart
Telefon
90996412
Vis Sted nettside