« Alle Arrangementer

• Dette arrangement har allerede funnet sted.

Fåredrag: Koffør e sauen så viktig for oss?

mandag 11. mars kl. 19:00 - 20:30

Saueskinn i brun, svart og hvit

Fåredrag: Koffør e sauen så viktig for oss?

Innledning med Rakel Nystabakk, hovedperson i dokumentarfilmen SauVesterålen hadde ikke vært Vesterålen uten sau.

Helt siden den kom fra Midtøsten i fordums tid og frem til i dag har sauen spilt en hovedrolle i utviklinga av samfunnet. I en uformell og underholdende sofaprat ledet av Terje Hjelle møter du lokale sauebønder som forteller om livet med sau i dag, og hva den betyr og har betydd for oss gjennom historien. I dette fåredraget er det sauens tur til å skinne!

Med Rakel Nystabakk, Terje Hjelle, Tor Erling Nilssen, Brynjar Pettersen, m.fl. Arrangør: Arktisk kompetansesenter for sau, SA Bondelagene i Vesterålen, Museum Nord/ GaiaVesterålen Sortland Bibliotek, Sortland Museum, Deadline Media, NIBIO

Dato og klokkeslett 11.mars kl.19 – 20.30

Sted/ lokale Kafèen, Kulturfabrikken