« Alle Arrangementer

• Dette arrangement har allerede funnet sted.

GAIA: Fikselaug – gratis kurs i reparasjon av klær

onsdag 29. november kl. 18:30 - 21:30

Knapper, synål og tråd.
Har du klær du trenger hjelp med å reparere, men vet ikke helt hvor du skal begynne? 🧥🪡🤔
Da er dette kurset for deg!
Sortlands Husflidslag, Sortland Museum og Sortland Bibliotek og GaiaVesterålen inviterer til Fikselaug – kurs i reparasjon av klær. Kurset arrangeres som del av forskningsprosjektet Miljøkontrakten. 🧶🪡🧵👕
Det er 10 ledige plasser på kurset, så det er førstemann til mølla 🙌
For å sikre deg din plass ber vi deg sende en mail med påmelding til marie@gaiavesteralen.eco og skriv at du vil være med på Fikselaug 😊
Dato: onsdag 29.november kl. 18.30. 🗓️
Varighet: opptil 3 timer ⏳
Hvor: Kulturfabrikken, Sortland, 2.etasje 📍
Hva lærer du: Grunnleggende syferdigheter og reparasjon av lester, ullgensre, rifter i skjorter, bukser, hvordan dekke over fettflekker., m.m.
Ta med: Klær du ønsker hjelp til å lære å reparere
Sortland Husflidslag låner ut utstyr til selve reparasjonsarbeidet.
Sortland Husflidslag holder mange spennende kurs, og vil fortelle litt om hva de driver med. Det vil også bli mulighet for å kjøpe boka «Fiks det! En praktisk håndbok for fiksere», utgitt av Norges Husflidslag. Den koster kr 150,- for ikke-medlemmer, og kr 100,- for medlemmer.
Du kan lese om boka her:
Samarbeidspartnere i Miljøkontrakten er Museum Nord, Nordlandsforskning, GaiaVesterålen, Reno-Vest IKS, Deadline Media og Vesterålen IKT.

Dato:
onsdag 29. november