« Alle Arrangementer

• Dette event har allerede funnet sted.

Hagefest på Narvik Museum

lørdag 10. september kl. 12:00 - 17:00

Frivillige fra uliker organisasjoner står på trappen utenfor Narvik Museum sammen med representant for museet

I forbindelse med kulturminnedagene 2022 inviterer vi til Hagefest på Narvik Museum.
Temaet er «Drivkraft» og frivilligheten står i fokus, 2022 er frivillighetens år.

Uten frivillige stopper Norge opp

Når noen blir savnet er det frivillige som stiller opp for å lete.
Når noen skal spille en kamp, er det frivillige som stiller opp på alt fra dømming, til salg av kaffe og vafler, prepping av baner og isflater.
Norge har mange historielag som tar vare på få felles historie, hagelag som inspirerer til vakre hager, musikkorps som spiller opp på 17. mai og mange mange flere som bruker mange timer på frivillig arbeid, for at andre skal ha det fint. Nå er det på tide å vise disse fram!
Derfor har vi invitert store deler av det frivillige Narvik til å delta med stands og aktiviteter under hagefest på Narvik Museum.
Alt fra frivillig søk og redning, til sport, kultur, historie og integrering.
Vi byr på underholdning fra scene i hagen vår, og god stemning. Det vil være mulighet til å la seg imponere av innsatsen frivillige legger ned, eller til og med la seg verve til frivillig innsats.

Dette skjer på Hagefesten

Rallarklubben stiller med bålkaffe og sveler, rykende ferskt fra bålet!
Narvik og omegn hagelag stiller med hagerebus, så det er på tide å friske opp hagekunnskapene.
LA1N Sambandsgruppa stiller med kommunikasjonsutstyr, hvem vet hvor langt du rekker?
Norsk Folkehjelp stiller med øvingsdukker for hjerte-lungeredning, det er alltid kjekt å få frisket opp!
Hos Fotosamlingens venner kan du få digitalisert et gammelt foto eller to, så slipper du bekymre deg for det gamle albumet.
Pluss mye mer! følg med her, det kommer oppdateringer etter hvert.

Narvik Museum er medlem i European Route of Industrial Heritage, og skal sammen med
Narvik Kulturskole spille inn årets WORK it OUT-dans i løpet av hagefesten.

Denne lørdagen har Narvik ekstra mye å by på.

Samtidig som vi har Hagefest på Narvik Museum,
skal Bondens marked ha markedsplass i Brugata! Så ta turen til oss og dem, og bli inspirert.

Dato:
lørdag 10. september