Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Halloweenfest på Ballangen Museum

mandag 30. oktober kl. 17:00 - 19:30

kontorbygning til Bjørkaasen gruber
Velkommen til Halloweenfest Ballangen Museum

Vi inviterer alle eventyrlystne barn og familier til en spennende Halloweenfest på Ballangen Museum! Arrangementet passer best for barn fra 1.-4. klasse.

Vi oppfordrer både barn og voksne til å kle seg ut. Så kom gjerne som din favorittkarakter eller noe helt unikt og kreativt. – kle deg ut som en gruvearbeider, prinsesse, superhelt eller hva du måtte ønske. Denne kvelden handler om å ha det gøy og skape minner sammen med familie og venner.

Fra klokken 17:00 til 19:30 kan du utforske museet i den dempede belysningen og den litt småskumle atmosfæren som vi har skapt spesielt for denne anledningen. Bli med på jakt etter hodeskallene og gresskarene rundt om i utstillingen og utforsk museet på en annerledes måte. Vi ønsker å skape en inkluderende atmosfære der alle kan delta og bidra til å gjøre denne kvelden til en minneverdig opplevelse.

Billettpris: 50 kr per barn
Foreldre og foresatte har gratis inngang.

Det vil være dempet belysning, men det vil ikke være plassert ut noen effekter som er ment for å skremme. Hodeskallene i plast er delvis gjennomsiktige og helt tydelig ikke ekte.

Ballangen Museum ligger i Syllaveien 36, 8540 Ballangen.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til en kveld fylt med spenning og fantastiske kostymer! Ta med hele familien og bli med på dette unike Halloween-eventyret. Vi gleder oss til å se deg der! 🎃

Detaljer

Dato:
mandag 30. oktober
Tid
17:00 - 19:30
Kategori for Arrangement:

Sted

Ballangen Museum
Syllaveien 36
Ballangen, 8540