« Alle Arrangementer

• Dette arrangement har allerede funnet sted.

Høstferie på Narvik Museum

mandag 9. oktober kl. 08:00 - fredag 13. oktober kl. 17:00

Narvik Museum i forgrunnen med skog i høstfarger (orange og gult) i bakgrunnen.

Høsten har ankommet med sitt kjølige åndedrag, og Narvik Museum ønsker den velkommen med åpne armer.

Det er tid for høstferie på Narvik Museum, med en uke fylt med spennende aktiviteter som hele familien kan glede seg over. Fra mandag 9. til fredag 13. oktober vil dørene være åpne fra kl. 10 til kl. 17 hver dag.

Aktiviteter

Et av høydepunktene i løpet av høstferien er «Musejakt på Narvik Museum»! Men ikke bekymre deg, ingen mus eller dyr blir skadet under denne aktiviteten. Tvert imot handler det om å lete etter leke-mus som er gjemt rundt omkring i museets utstillinger. Dette gir en flott mulighet for både unge og voksne til å utforske museets utstillinger på en morsom og interaktiv måte.

Foto av Narvik Museum, med grafiske elementer av mus som løper og danser plassert rundt på bildet, og teksten Musejakt på Narvik Museum. Vi tror det finnes mus på museet! Kan du hjelpe oss med å lete etter dem i høstferien?

For barn som har en kunstnerisk side, kan Mosling-tunellen være stedet å være. Her finner du et utvalg av tegnesaker som vil inspirere kreativiteten til barna. De kan la fantasien flyte fritt og skape sine egne kunstverk, eller fargelegge tegninger museumslokomotivet vårt.

Har du noen gang lurt på hvordan det høres ut inne i et kraftverk? Narvik Museum gir deg sjansen til å oppleve lyden fra fire kraftverk i lyd-dusjen i vår nyeste utstilling, «Elektrifiseringen av Ofotbanen.»
Dette er en unik opplevelse som gir deg innsikt i den teknologiske utviklingen som har formet regionen.

Billetter

En ekstra grunn til å glede seg er at hvis du kjøper billett på nett til Høstferie på Narvik Museum,
får du hele 50% rabatt ved å bruke rabattkoden «musejakt23narvik». (gjelder ikke Gruppebillett)
Du kan enkelt kjøpe billettene i vår nettbutikk.
Billett til vanlig pris kan kjøpes når du kommer til museet.

Så hvorfor ikke ta en tur til Narvik Museum i høstferien?
Det er en flott mulighet til å lære noe nytt, utforske kulturen og historien til området, og ikke minst, ha det gøy med familien.
Vi ser frem til å ønske deg velkommen!

Start:
mandag 9. oktober kl. 08:00