« Alle Arrangementer

• Dette arrangement har allerede funnet sted.

Jul om bord – Foredrag med Sten Magne Engen

lørdag 9. desember kl. 12:00 - 13:00

Julefoto hurtigruten

9. desember kl 12:00 er det Sten Magne Engens tur til å skape julestemning på MS Finnmarken.🌟🚢🎄 Vi inviterer til foredrag hvor han tar dere med på en reise gjennom juletradisjoner og historier fra livet om bord på Hurtigruten. Gjennom fascinerende bilder og levende fortellinger vil han gi et innblikk i hvordan julen feires på denne unike reiseruten.
I tillegg til det spennende foredraget kafeteriaen om bord vil servere deilig julemat.🍽️✨ En flott anledning til å smake på tradisjonelle julesmaker mens du nyter den stemningsfulle atmosfæren om bord i #MSFinnmarken 1956.
Museumsbutikken har et fantastisk utvalg av varer som passer perfekt som julegaver eller som en spesiell gave til deg selv.✨ Utforsk unike og håndlagde produkter som vil gjøre julehandelen til en glede!

Kom innom for et besøk i museet og en hyggelig fortellerstund i 1. Plass Røkesalong!🎅🌟🚢

Inngang
Med årskort: gratis