« Alle Arrangementer

Juleverksted på Lofotr Vikingmuseum

lørdag 30. november kl. 11:00 - 16:00

Barn og voksne sitter sammen og lager julekort.

Spikke, bake, sy, lime, tegne, bake – mange aktiviteter venter på den som vil ta del i vikingenes juleverksted. I Høvdinghuset og i Glassgården venter vikingene på deg, ved ulike arbeidsstasjoner.

Det bakes pinnebrød over åpen ild, lages julepynt av velduftende einer, du kan kle deg ut som en viking og ta fine bilder, lage fine saker i forskjellige tekstiler og mer til. Vi tror mange heldige foreldre, søsken og besteforeldre har fått fantastiske gaver fra barn som har laget fine ting nettopp på juleverksted.

Det er gratis å komme inn denne dagen. Gå inn via billettluka og få din gratisbillett. I billettluken vil du få en pose som du kan samle tingene dine i. Dagen er svært populær, så bestill plassen din i forkant, billett blir tilgjengelig i løpet av januar.

Velkommen til stemningsfulle og artige timer!

Det er gratis inngang.

Forhåndsbestilling av billetter blir tilgjengelig i løpet av januar 2024.

Dato:
lørdag 30. november