Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Juleverksted på Narvik Museum

onsdag 29. november kl. 16:00 - 19:00

50kr
Narvik Museum vinter under julemarked
Kom og bli med oss å lage julepynt på museet!

29. November blir det koselig juleverksted på Narvik Museum! Start juleforberedelsene sammen med familien med en kreativ ettermiddag på museet. Både barn, foreldre og besteforeldre er velkommen!

Juleverkstedet gir familier med barn opp til og med barneskolealder en flott mulighet til å utfolde seg kreativt mens de lager fine juledekorasjoner.

Prisen på arrangementet er 50 kr per person. Det inkluderer alt nødvendig materiale for å lage nisser, julekurver, julelenker og annen julepynt. Du kan velge om du vil ta med deg de ferdige pyntegjenstandene hjem for å dekorere ditt eget hjem, eller om du vil la dem pynte opp museet vårt.

Vi har alt klart for en herlig juleverkstedopplevelse med sakser, lim, papir, papp, vatt og alt annet som trengs for å skape den ekte førjulsstemningen. Mens du arbeider med kreative prosjekter, kan du nyte deilig gløgg og smake på de herlige pepperkakene som vil være tilgjengelige og inkludert i prisen.

Norsk juletradisjon

Norsk juletradisjon er rik på håndlaget julepynt, og dette juleverkstedet gir deg muligheten til å delta i denne tradisjonen. På Narvik Museum ønsker vi å invitere deg og din familie til å bli en del av vår førjulstid. Dette er en flott mulighet til å knytte bånd med dine nærmeste, skape varige minner og komme i den rette julestemningen. Vårt erfarne personale vil være til stede for å veilede og hjelpe deg med å lage vakre og unike juledekorasjoner.

Legg in datoen 29. november i kalenderen din og bli med oss på juleverksted på Narvik Museum! Ta med familien, la kreativiteten blomstre, og del gleden ved å lage vakre juledekorasjoner sammen. Vi ser frem til å ønske deg velkommen og dele denne koselige tiden med deg og dine.  «Juleverksted på Narvik Museum» er en opplevelse du ikke vil gå glipp av i årets førjulssesong.

Detaljer

Dato:
onsdag 29. november
Tid
16:00 - 19:00
Kostnad:
50kr
Kategorier for Arrangement:
,

Sted

Narvik Museum
Administrasjonsveien 3
Narvik, 8514 Norge
+ Google-kart
Vis Sted nettside

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig