Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Juleverksted

lørdag 25. november kl. 10:00 - 17:00

Spikke, bake, sy, lime, tegne, bake – mange aktiviteter venter på den som vil ta del i vikingenes juleverksted. I Høvdinghuset og i Glassgården venter vikingene på deg, ved ulike arbeidsstasjoner.

Det bakes pinnebrød over åpen ild, lages julepynt av velduftende einer, du kan kle deg ut som en viking og ta fine bilder, lage fine saker i forskjellige tekstiler og mer til. Vi tror mange heldige foreldre, søsken og besteforeldre har fått fantastiske gaver fra barn som har laget fine ting nettopp på juleverksted.

Det er gratis å komme inn denne dagen. Gå inn via billettluka og få din gratisbillett. I billettluken vil du få en pose som du kan samle tingene dine i. Dagen er svært populær, så bestill plassen din i forkant, billetter vil bli lagt ut.

museumsbutikken kan du gjøre skikkelige kupp – det er SALG på mange flotte varer. I museumskafeen selges varme og kalde drikker samt noe å bite i. SUPERSALG: de svært populære årskortene selges til en særdeles gunstig pris til lokale innbyggere akkurat denne dagen.

Velkommen til stemningsfulle og artige timer!

Det er gratis inngang.

Detaljer

Dato:
lørdag 25. november
Tid
10:00 - 17:00
Kategorier for Arrangement:
,

Sted

Lofotr Vikingmuseum
Vikingveien 539
Bøstad, 8360 Norge