« Alle Arrangementer

Kveldsåpent på Galleri Espolin

onsdag 20. november kl. 18:00 - 21:00

Plakat med kart

Velkommen til årets Lys Levende Kabelvåg!

Den 20. november er det kveldsåpent på Galleri Espolin og på flere andre gallerier, verksteder og utsalg i Kabelvåg. Mer program info kommer.

Inviter familien, venner eller kollegaer på en unik kunstopplevelse i mørketida, med kveldsåpne gallerier og verkstedsutsalg i Kabelvåg. Finn frem lommelykt, hodelykt, refleks – og vandre fra sted til sted! Få med deg kunstutstillingene hos Lille Kabelvåg og Galleri Espolin. Åpent verksted hos Lofoten Glass og Tone Rørtveit Keramikk, og møt kunstnerne på Atelier 23. I verksteds utsalgene finner du flotte julegaver. Vi holder åpent fra kl.18.00–21.00.

Besøk alle galleriene og utsalgene i løpet av kvelden, og bli med i trekningen av fine premier!
Klippekort m/kart fås første sted på runden.

LOFOTEN GLASS
Hos Lofoten Glass kan du se glassblåsere i aksjon som lager vakre kunstverk. Du kan også få prøve å lage en unik glassperle!
www.facebook.com/lofotenglass

LILLE KABELVÅG -KUNSTGALLERI & MUSEUM
På Lille Kabelvåg kan du besøke Kunst i Motbakken og andre utstillinger.
Har du lyst kan du lage din egen Buttons.
www.facebook.com/lillekabelvaag
ATELIER 23
Hos Atelier 23 finner du fine malerier og tegninger av billedkunstnerne Ragnhild Adelheid Holten og Christian Skagen.
www.facebook.com/atelierHoltenSkagen
TONE RØRTVEIT KERAMIKK
I det koselige verkstedet i Villaveien kan du se Tone lage fine bruksting i keramikk. Kanksje finner du en favoritt i det fargerike verkstedutsalget?
GALLERI ESPOLIN
På Galleri Espolin kan du utforske kjente og ukjente verk av billedkunstneren Kaare Espolin Johnson (1907-1994). Som tidligere år, viser vi under Lys Levende nye bilder av året i Galleri Espolins unike kunstsamling.
Du kan også få lage egne julekort i biblioteket vårt og besøke butikken for gaveideer.
www.facebook.com/galleriespolin

Dato: