« Alle Arrangementer

KYSTENS DAG PÅ GALLERI ESPOLIN

søndag 26. mai kl. 11:00 - 15:00

Flere barn rundt et bord som maler bilder. Bilde fra Kystens dag på Galleri Espolin i 2023.

KYSTENS DAG PÅ GALLERI ESPOLIN

Velkommen til Kystens dag i Storvågan! Lofotmuseet, Lofotakvariet og Galleri Espolin inviterer til aktiviteter for store og små på hele museumsområdet.

Vi arrangerer malerverksted for barn og ungdom under Kystens dag på Galleri Espolin. Du kan også besøke våre faste Espolin Johnson-utstillinger og utstillingen «Å søke seg fra mørket til lys –From Shadows to Beacons». Søndag 26.mai er siste visningsdag for kunstutstillingen, så det er verdt å benytte sjansen.

Det blir mange morsomme familieaktiviteter å delta på i galleriet, museet og på akvariet. Flere frivillige lag og foreninger er med og bidrar i aktiviteter i Storvågan denne dagen, for å dele sin kunnskap om havet og kystkulturen med våre besøkende.

Nærmere informasjon om øvrige deltagere og aktiviteter kommer senere.

Det er gratis inngang på akvariet, museet og galleriet under arrangementet.

Hjertelig velkommen!

Dato: