« Alle Arrangementer

KYSTENS DAG PÅ LOFOTAKVARIET

søndag 26. mai kl. 11:00 - 15:00

Barn og voksne står rundt et akvarium

Kystens dag på Lofotakvariet

Velkommen til Kystens dag i Storvågan! Lofotakvariet, Lofotmuseet og Galleri Espolin inviterer til aktiviteter for store og små på hele museumsområdet, søndag 26.mai!

Det serveres smaksprøver på kaia under Kystens dag på Lofotakvariet. Du kan være med å se når selene og oterne spiser og høre røkteren fortelle om dyrene i Lofothavet. Oppmøte ved seldammen kl. 12.00 og kl. 15.00. Husk å få med deg Korallutstillingen, hvis ikke du har besøkt denne enda! Se også Lofotakvariets dagsprogram.

Det blir mange morsomme familieaktiviteter å delta på i galleriet, museet og på akvariet! Flere frivillige lag og foreninger er med og bidrar i aktiviteter i Storvågan denne dagen, for å dele sin kunnskap om havet og kystkulturen med våre besøkende. Nærmere informasjon om øvrige deltagere og aktiviteter kommer senere.

Det er gratis inngang på akvariet, museet og galleriet under arrangementet.

Hjertelig velkommen!

Dato: