« Alle Arrangementer

Kystverkets jubileumsutstilling

lørdag 1. juni kl. 15:00 - søndag 30. juni kl. 15:00

Kystverket jubileumsutstilling - To barn loser en båt trygt i havn
KYSTVERKETS JUBILEUMSUTSTILLING I KABELVÅG

Utstillingen passer for både voksne og barn – her kan du prøve å lose et (ganske lite) tankskip trygt til kai uten å gå på grunn, bygge en molo, eller snurre lykkehjulet som forteller deg om dine fremtidsmuligheter…

Se glimt fra Kystverkets historie og unike fotografier, digitale fyrbesøk, bli med på utforskning og opplevelser for store og små.

GRATIS INNGANG I HELE JUNI PÅ GALLERI LILLE KABELVÅG.
ÅPENT TIRSDAG-FREDAG 09.00-14.00, LØRDAG-SØNDAG 11.00-15.00

I år er det 150 år siden Statens havnevesen etablerte seg i Kabelvåg. Samtidig er det 50 år siden havnevesenet, fyrvesenet og losvesenet ble slått sammen til Kystverket.

For å feire dette har vi laget en jubileumsutstilling hvor besøkende vil få oppleve hvordan etaten har formet sjøveien med fyr, havner og farleder, og bidratt til utvikling og trygghet langs hele Norges kyst.

Omvisninger for skolene i Vågan i hele juni!
Påmelding til lofotmuseet@museumnord.no

Velkommen!

Utstillingen er laget i forbindelse med Kystverkets jubileum og er et samarbeid mellom etaten og KystverkmuseaMuseum Nord.

Start:
lørdag 1. juni kl. 15:00