« Alle Arrangementer

• Dette arrangement har allerede funnet sted.

Museum Nord 20 år: Midtsommerfeiring 2024

lørdag 22. juni kl. 19:30 - 22:30

Båthuset på vikingmuseet med gjester som gjør seg klare til konsert

Museum Nord feirer 20 strålende år! I den anledning ønsker vi å invitere alle til Midtsommerfeiring ved båthuset på Lofotr Vikingmuseum.

Du er invitert til en hyggelig kveld med god mat og musikalsk innslag fra Salig blanding i vikingskipshavna på Lofotr. La deg friste av et utvalg av forfriskende drikker, nydelig rømmegrøt, og selvfølgelig bål som vil lyse opp kvelden! Aktiviteter og hyggelige samtaler byr på både glede og samvær i løpet av feiringen. Etter arrangementet er det mulig å fortsette kvelden rundt bålet på egen hånd.

Det er mulig å kjøpe billett der rømmegrøt med spekemat er inkludert. Det er også mulig å kjøpe noe godt å drikke under arrangementet. Vi ordner grillplass for de som ønsker å bringe medbrakt mat. Husk at medbrakt drikke ikke er lov og konsumere under arrangementet.
Jo flere, desto bedre! Vi ønsker deg hjertelig velkommen!

Museum nord sitt «Jubileumskort» er mulig og få kjøpt på museum nord siden sider, www.museumnord.no.
Jubileumskort gir gratis inngang, mat og drikke betales separat.

Billetter finner dere her: Midsommerfeiring 2024

Oppmøte: Vi møtes direkte ved båthuset, det er mulig og parkere ved Borge Kirke.

Program:
19:30 – Musikk fra Salig Blanding