« Alle Arrangementer

Museum Nord 20 år: Midtsommerfest 2024

lørdag 22. juni kl. 19:30 - 22:30

Båthuset på vikingmuseet med gjester som gjør seg klare til konsert

Museum Nord feirer 20 strålende år! I den anledning ønsker vi å invitere alle til midtsommerfest ved båthuset på Lofotr Vikingmuseum.

Som en del av Museum Nord ønsker vi å feire jubileet med så mange som mulig på denne midtsommeraftenen. Du er invitert til en uforglemmelig kveld med god mat og konsert i vikingskipshavna på Lofotr. La deg friste av et variert utvalg av forfriskende drikker, nydelig rømmegrøt, og selvfølgelig: et storslått bål som vil lyse opp kvelden! Aktiviteter og hyggelige samtaler byr på både glede og spenning i løpet av feiringen.

Kvelden starter med rømmegrøt og god drikke, etterfulgt av en minneverdig konsert som vil sette stemningen på topp. Bli med på en kveld som er både underholdende, spennende og full av hygge. Jo flere, desto bedre!

Vi ønsker deg hjertelig velkommen!

Hold øynene åpne på våre sosiale medier for mer informasjon. Billetter vil være tilgjengelige i god tid før arrangementet.

Museum Nords 20-årsjubileum

Museum Nord 20 årsemblem og kart