« Alle Arrangementer

• Dette arrangement har allerede funnet sted.

Museum Nord 20 år: Opera pub med Ramsalt Opera på Hurtigrutemuseet

lørdag 6. april kl. 19:00 - 21:00

250kr
plakat Ramsalt Opera

Bli med oss på en minneverdig feiring av Museum Nords 20-årsjubileum med en spesiell opera pub med Ramsalt Opera på Hurtigrutemuseet den 06. april kl. 19.00! Opplev en unik blanding av operaens magi og folkelig stemning i et festlig arrangement som markerer denne viktige milepælen.

Ramsalt opera startet som trio med to sangere og en pianist, med utgangspunkt i arier og duetter fra opera og operette gjendiktet til nordnorsk av Åse Helén Villanger Krystad. Sammen med tenoren John Kristian Bjørnstad Karlsen har hun fremført dette programmet over det ganske land i ulike konstellasjoner – denne gangen er det med Arctimus trio.

Det eksotiske blir hjemlig og det hjemlige eksotisk når opera blir fremført på lokal dialekt, og kjente operafigurer skifter ham til f.eks. lofotfisker og havfrue. Den uventede sammenstillingen mellom kontinental opera og nordnorsk språk og miljø vekker både latter og forundring.

Varighet: I underkant av to timer inkl. to serveringspauser.

Museum Nords 20-årsjubileum

Museum Nord 20 årsemblem og kart

Dato:
lørdag 6. april
Kostnad:
250kr
Kategori for Arrangement:

Hurtigrutemuseet
Richard Withs plass 1
STOKMARKNES, 8450 Norway
+ Google-kart
Vis Sted nettside

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig