« Alle Arrangementer

• Dette arrangement har allerede funnet sted.

Påskerebus på Hurtigrutemuseet

torsdag 28. mars kl. 11:30 - 14:30

Bilde laget til familiearrangement

Bli Med på Påskerebus på Hurtigrutemuseet! 🐣

Kjære eventyrlystne familier! Hurtigrutemuseet har gleden av å invitere barn, sammen med familier og venner, til en spennende Påskerebus torsdag den 28. mars, fra kl. 11.30 til 14.30.

Dette blir en dag fylt med utfordringer og oppdagelser i museets fascinerende utstillinger, perfekt for små detektiver som er klare til å løse gåter og utforske historien på en interaktiv måte. Selv om rebusen er spesielt designet for barn i alderen 6+, er alle hjertelig velkomne til å bli med på moroa. Det blir en flott mulighet for barn i alle aldre, samt voksne, til å utforske museet på en morsom og lærerik måte.

Detaljer om arrangementet:

• Dato: Torsdag, 28. mars
  • Tid: 11.30 til 14.30
  • Anbefalt Alder: 6 år og oppover, men alle aldre er velkomne!
  • Aktivitet: Påskerebus med premie for de som klarer å løse den!
  • Inngangsbillett:

Familie kr 150,-

Voksne kr 100,-

Årskort: gratis

Vi oppfordrer familier til å ta denne unike sjansen til å oppleve museet på en ny og engasjerende måte. Ikke bare vil barna ha det gøy med å løse rebusen, men de vil også ha muligheten til å vinne en premie!

Kom og bli med på en dag full av eventyr, læring og påskeoverraskelser på Hurtigrutemuseet. Vi gleder oss til å dele denne spesielle dagen med dere og skape uforglemmelige minner.

For påmelding og ytterligere informasjon, ta kontakt med oss via vår nettside eller telefon. La oss feire påsken med et eventyr på Hurtigrutemuseet!

Vi ser frem til et hus fullt av påskeglede!

Dato:
torsdag 28. mars