Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Pop-up konsert med operastudenter på Hurtigrutemuseet

onsdag 5. juli kl. 13:00 - 13:20

Velkommen til pop-up konsert med operastudenter på Hurtigrutemuseet!
Sangerne som kommer til Hurtigrutemuseet er sopran Veronika Karlsen (Norge), tenor Robert Skovly (Norge), mezzosopran Anna Barkhoudarian (Nederland), sopran Olivia Barnes (Canada) og Sébastien Comtois (Canada).
Sangprofessor Turid Karlsen
Den kjente og velrenommerte sopranen, sangpedagogen og professoren Turid Karlsen, som er kjent for sin tolkning av Kirsten Flagstad, leder seminaret. Turid Karlsen har vært professor ved Hochschule für Musik und darstellende Kunst i Stuttgart, Tyskland siden 2011. Karlsen har holdt mesterklasser i Norge, Danmark, Tyskland, USA og Mexico. Hun har også vært kunstnerisk leder for Kirsten Flagstad Festival i Hamar. Karlsen er spesielt kjent for sine tolkninger av Wagner, og i 2004 vant hun Kirsten Flagstad prisen.
Pianist Patricia Manwaring vil akkompagnere mesterklassen. Manwaring, som er bosatt på Melbu, har vært 1. amanuensis ved Universitetet i Tromsø, Institutt for musikk i nærmere tretti år. Hun har spilt sammen med sangere som Anne-Lise Berntsen, Thor Inge Falch, Edith Thallaug – og til og med Olga Marie Mikalsen – for å nevne noen!
Jacobus Gladziwa vil også akkompagnere. Gladziwa er kirkemusiker i St. Ludwig i Berlin, og er pianist, dirigent og akkompagnatør. Han har samarbeidet med Turid Karlsen siden 2020.

Detaljer

Dato:
onsdag 5. juli
Tid
13:00 - 13:20
Kategori for Arrangement:

Sted

Hurtigrutemuseet
Richard Withs plass 1
STOKMARKNES, 8450 Norway
+ Google-kart
Telefon
90996412
Vis Sted nettside