Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Seil og ro vikingskip

15. juni - 31. august kl. 11:00-18:30
Vikingskip som seiler

Å ro vikingskipet passer for både store og små, unge og gamle – og du trenger selvsagt ikke erfaring. Høvedsmannen lærer deg det du trenger.

En seil- eller rotur tar vanligvis 20 – 30 minutter og er en av de mest populære aktivitetene ved museet. Det er flere daglige avganger (værforbehold). Aktiviteten er inklusiv i vanlig inngangsbillett. Plassreservering er ikke mulig for individuelle, gå til vikingskipshavna og vent på tur. Om skipet må roes i stedet for å seile er det du selv som må ta årene fatt og ro i takt med alle andre. Høvedsmannen lærer deg det du trenger å vite. (Oppstart ca. 15.juni)

Vikingskipet ligger ved kai om når det ikke er seil-/roturer. (Også om våren og om høsten, når det ikke er ro-/seilturer ligger skipet ved kai.) Kunnskapsrike håndverkere, mannskap eller guider finnes like ved. Velkommen ombord!

For særskilte grupper/arrangementer kan vi forhåndsbestille bestemte avganger. Alle plasser blir da reservert mot en ekstra kostnad. Kontakt oss for informasjon om priser Aktiviteter for grupper

Detaljer

Start:
torsdag 15. juni kl. 11:00
Slutt:
torsdag 31. august kl. 18:30
Kategori for Arrangement:

Sted

Lofotr Vikingmuseum
Vikingveien 539
Bøstad, 8360 Norge