« Alle Arrangementer

• Dette arrangement har allerede funnet sted.

Utstillingåpning: Grotter i Nordland

torsdag 15. februar kl. 18:00 - 20:00

Grotteåpning fra innsiden av grotta mot åpningen

Utstillingsåpning: Grotter i Nordland

Nordland har et stort mangfold av grotter – men hva gjemmer seg egentlig der inne i mørket?

Tatt i fugleperspektiv: To personer i arbeidsklær og hjelm under utgravning i grøtte- graveskjeer, bøtter, lagvis sedimenter
Foto: EvoCave

Kjøpsvik Museum / Museum Nord avdeling Ofoten har sammen med forskerne fra EvoCave-prosjektet og speleolog Stein-Erik Lauritzen laget utstillingen «Grotter i Nordland», som skal ha premiere på Kjøpsvik bibliotek og kulturhus torsdag 15. februar, klokken 18:00!

Utstillingen handler om det store grottemangfoldet som finnes i Nordland fylke, grotteforskning, og ser nærmere på EvoCave-prosjektet!

Utstillingen passer for både små og store, og har aktiviteter for de minste (og de store som har lyst!) hvor de kan prøve å grave frem spennende ting fra sedimentene (sand)!

Bli med på en flott åpning sammen med oss!

Dato:
torsdag 15. februar