« Alle Arrangementer

• Dette arrangement har allerede funnet sted.

Utstillingsåpning: GaiaDrøv og Vesterålsmodellen

lørdag 15. juni kl. 12:00 - 15:00

Bilde av sau i vesterålen som står på en fjelltopp og ser direkte inn i kamera. I bakgrunnen er det en fjelltopp som stikker opp av skyene.

Velkommen til offisiell åpning av GaiaDrøv og andre prototyp av Vesterålsmodellen!

GaiaDrøv er en unik utstilling om sauens betydning i arktiske strøk, med fokus på Vesterålen og Nord-Norge. GaiaDrøv er laget spesielt for barn og unge, men også voksne vil finne utstillingen både morsom og interessant.

Utstillingen forteller om sauens viktige rolle i den nord-norske historien, men også hvorfor sauene i nord er viktige bærekraftsagenter.

Målet med GaiaDrøv er å skape interesse for landbruket, samt bidra til økt rekruttering. Vi håper GaiaDrøv vil skape bondelyst!

Samarbeidspartene: NIBIO, Deadline Media, Arktisk Kompetansesenter for Sau, Museum Nord, Bondelagene i Vesterålen Sortland Museum.
Visningsperiode: 15. juni – 31. oktober.
Utstillingen står på «gammelkinoen» på Sortland Rådhus. Inngang er via den østvendte hovedinngangen til rådhuset, samme side som servicetorget.
Åpningen er GRATIS.
Mer info om talere og underholdning vil komme.
Foto: Alf Oxem

Dato: