« Alle Arrangementer

• Dette arrangement har allerede funnet sted.

Utstillingsåpning: «ingen Kvæner tages i Arbeide»

lørdag 9. mars kl. 12:00 - 14:00

plakat for utstilling - kunstverk av plantefarget ullstoff i brune nyanser, samt teksten "Narvik museum ny utstilling "Ingen Kvænger tages i Arbeide" Åsne Kummeneje Mellem VU-kunstner 2024"

Utstillingsåpning: «ingen Kvæner tages i Arbeide»

Lørdag 9. mars blir det utstillingsåpning av «ingen Kvæner tages i Arbeide» , en kunstutstilling av kvensk kunstner og årets VU-kunstner, Åsne Kummeneje Mellem!

Åsne Kummeneje Mellem kommer fra Tromsø, men har slekt i Ofoten og i Narvik. Hun tar i bruk og utforsker Käsityö – det tradisjonelle kvenske håndverket, i sin kunst for å utforske sin egen kvenske identitet og tilhørighet.

Kunstutstillingen åpnes på Narvik Museum med vernissage for inviterte gjester fredag 8. mars og utstillingsåpning for øvrig publikum lørdag 9. mars, og er mulig å se på museet frem til midten av mai.

Les mer om årets VU-kunstner her!

Kvinne smiler til kamera
Kunstner Åsne Kummeneje Mellem