« Alle Arrangementer

• Dette arrangement har allerede funnet sted.

Vinterferien med vikingene

27. februar - 2. mars kl. 11:30-16:30
Barn gjør håndarbeid med en viking i langhuset.

Vinterferien er for alle så! Det blir to spennende uker fylt med daglige aktiviteter for alle aldre, og som prikken over i-en blir det en morsom avslutning på lørdagene.

På Handelstedet Hedeby, et historisk perlekjede som nå har forankret seg i Tyskland, kastes vi tilbake til Vikingtiden. Blant de arkeologiske skattene som har blitt oppdaget her, skjuler det seg mysteriet om to dyremasker i rød filt. Var det en sau, en ku eller kanskje en ulv?

Gå litt berserk og la fantasien løpe løpsk – det blir både morsomt og minneverdig!

Husk, alle våre fantastiske aktiviteter er inkludert i den vanlige inngangsbilletten til museet. Ta med hele familien og dykk ned i en uke full av eventyr, kreativitet og vinterglede. Vi ser frem til å dele historien, skapergleden og spenningen med dere alle!

Start:
tirsdag 27. februar kl. 11:30