JOBB I SOMMERSESONG på Lofotr Vikingmuseum

Jobbe hos oss

Har du en viking i magen? Kom til Lofotr Vikingmuseum og bli en del av laget på en spennende arbeidsplass. Midnattsola lyser opp sommernatten i øyriket. Lofoten byr på mange flotte opplevelser og en spektakulær natur.

For sesongen 2024 trenger vi mange engasjerte ansatte som kan hjelpe oss med å ivareta våre gjester. Bli med å bidra til gode opplevelser, og å løfte frem den spennende historien om vikingene.

Sommersesongen ved Lofotr Vikingmuseum starter 1. mai, og museet vil være åpent hver eneste dag frem til midten av september. Vi tilbyr varierte arbeidsoppgaver og et godt fellesskap.

Du kan gjerne søke på flere stillinger hos oss. Fyll ut skjema som du finner på vår hjemmeside eller se lenke nederst på siden. Vi tar kontakt med aktuelle kandidater etter søknadsfristens utløp.

Vi håper å høre fra deg.

Vi søker:

HVORDAN SØKE?

Legg ved CV og utfylt søknadsskjema:

Soknadsskjema-Lofotr-Vikingmuseum-2024-1Download

Ledige stillinger sommersesong 2024 – søknadsfrist 01. februar 2024.  – eventuelt se ledige stillinger på Nav: bruk søkeord «lofotr vikingmuseum».

Send søknad til apply@lofotr.no