konservator ved øksnes museum

To personer sitter på trappen til Alsvåggården i hagen
Foto: Kjell Ove Storvik.

Øksnes Museum er en av syv museumsenheter i vår avdeling i Vesterålen. Avdelingen har ca. 15 fast ansatte medarbeidere, og den som tilsettes må forvente å bidra faglig innen for hele avdelingens område.

Øksnes museum er lokalisert i et relativt nytt museumsbygg ved siden av den gamle Alsvåggården i Alsvåg. Museet har hovedfokus på å forvalte og formidle lokal historie med spesielt fokus på fiskerbondesamfunnet og den historiske utviklingen til å bli et av Norges største fiskevær. Som en del av dette inngår innsamling og dokumentasjon, formidlingsoppgaver, bygningsvern og forskning. Enkelt vedlikehold og ettersyn av bygningsmassen inngår også i stillingen.

Museet jobber tett med de andre museene i regionen og med forsknings- og innovasjonssatsingen GAIA Vesterålen.

Dine oppgaver vil i hovedsak være

Ønsket utdanning og erfaring

Personlige egenskaper

Vi tilbyr

Søknadsfrist er 29. mai 2023

Ønskes ytterligere informasjon, ta kontakt med avdelingsdirektør Brynjar M. Pettersen, tlf. 909 65 302

Søknad sendes til stilling@museumnord.no

Vi ser på mangfold som en styrke for arbeidet vårt. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av alder, kjønn, funksjonshemming, seksuell orientering, religion og etnisk bakgrunn.

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om å ikke ført opp på offentlig søkerliste, jf. Offentleglova § 25, andre ledd. Søkeren vil bli varslet i forkant.

Husk at vanlig e-post er usikret og ukryptert. Vi oppfordrer deg derfor til å ikke sende fødselsnummer, taushetsbelagte eller sensitive opplysninger via e-post.