Konservator ved Sortland Museum

Barn og dame på Sortland Museum
Foto: Sortland Museum

Sortland Museum ligger i Kulturfabrikken på Sortland og driver utstrakt formidling med fokus på barn og unge. Museet produserer både egne utstillinger og viser vandreutstillinger. I tillegg driver museet brygga på Jennestad Handelssted i sommerhalvåret. Sortland Museum er åpent hele året, og har årlig ca. 10000 besøkende.

Sortland Museum driver forsknings- og innovasjonssatsingen GAIAVesterålen, og vår dyktige leder ved museet vil de nærmeste tre årene være opptatt med utviklingen av dette prosjektet. I hennes fravær har vi behov for en engasjert og utadvendt vikar i hennes stilling.

Dine oppgaver vil i hovedsak være

Ønsket utdanning og erfaring

Personlige egenskaper

Vi tilbyr

Søknadsfrist 9. desember 2022.

Ønskes ytterligere informasjon kan du kontakte enhetsleder ved Sortland Museum, Ane Høyem, på tlf. 975 65 108.

Søknad sendes: stilling@museumnord.no

Vi ser på mangfold som en styrke for arbeidet vårt. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av alder, kjønn, funksjonshemming, seksuell orientering, religion og etnisk bakgrunn.

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om å ikke ført opp på offentlig søkerliste, jf. Offentleglova § 25, andre ledd. Søkeren vil bli varslet i forkant.

Husk at vanlig e-post er usikret og ukryptert. Vi oppfordrer deg derfor til å ikke sende fødselsnummer, taushetsbelagte eller sensitive opplysninger via e-post.