Lørdagsvakt i museumsbutikken på Sortland Museum

Er du vår nye lørdagsvakt? Denne stillingen passer perfekt for deg som ser etter en jobb ved siden av skole/studier, er ansvarsbevisst, liker å jobbe med andre mennesker, og ønsker erfaring fra butikkarbeid!

Om oss:
Sortland Museum holder til sentralt i Kulturfabrikken, og viser utstillingen Seabed, som handler om det sårbare økosystemet i havet. I tillegg viser vi skiftende utstillinger, og driver en liten museumsbutikk med lokale produkter og annet relatert til utstillingene.

Vi er åpen tirsdag-lørdag fra 11-15, med lengre åpningstider ved spesielle anledninger (for eksempel én gang i uka i desember).

Om stillingen: 
Som lørdagsvakt vil du ha ansvar for å drifte butikken og ta imot besøkende annenhver lørdag, med arbeidstid fra ca. 10:45-15:15. Det blir mulighet for mer jobb, for eksempel i tilfeller med forlenget åpningstid og under arrangementer. Det blir også mulighet for sommerjobb.

Stillingen innebærer å:

Søker må være minimum 16 år, helst over 18. Du må beherske norsk og engelsk, og kunne jobbe selvstendig.

Søknadsfrist:
Søknadsfristen er til og med tirsdag 11.4.
Send søknad med CV til julie.beck.gjellesvik@museumnord.no, merk søknaden med «Lørdagsvakt». Hvis du har spørsmål, send e-post, eller ta kontakt med Julie på tlf. 40 44 82 02!

Les mer om museet her.