markedssjef i museum nord

Neptun SIldoljefabrikk, en del av Museum Nord. Foto: Kjell Ole Storvik

Museum Nord har ledig vikariat som markedssjef i 100 % stilling fra juni 2022 til juni 2023.

Markedssjefen har en sentral rolle i Museum Nords arbeid med å skape gode museumsopplevelser du jobber aktivt for å tiltrekke besøkende til våre museer. Som markedssjef ser du alltid framover, og du skal sammen med engasjerte kolleger være med på å forutse hvordan Museum Nord kan møte morgendagens behov både med tanke på opplevelser og inntjening.

Vi søker etter en markedssjef som kan arbeide både strategisk og operativt, og hjelpe oss med å nå nye målgrupper. Du har god utdanning innenfor markedsføring og/eller reiseliv, og du har relevant arbeidserfaring. Det er en fordel med kjennskap til reiseliv og næringsliv i Nord-Norge.

Du vil ha:

Som person ønsker vi at du har:

Det er i tillegg svært positivt om du er:

Vi tilbyr:

Arbeidssted vil være enten på Borg i Lofoten eller på Melbu.

Har du spørsmål om stillinga så kan du kontakte økonomi- og administrasjonssjef Ole Martin Hammer, tlf. 901 18 708.

Søknad og CV sendes til stilling@museumnord.no innen15. mai 2022.

Les mer om Museum Nord på www.museumnord.no

Vi ser på mangfold som en styrke for arbeidet vårt. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av alder, kjønn, funksjonshemming, seksuell orientering, religion og etnisk bakgrunn.

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om å ikke ført opp på offentlig søkerliste, jf. Offentleglova § 25, andre ledd. Søkeren vil bli varslet i forkant.

Husk at vanlig e-post er usikret og ukryptert. Vi oppfordrer deg derfor til å ikke sende fødselsnummer, taushetsbelagte eller sensitive opplysninger via e-post.