Sesongansatte på Jennestad Handelssted

Omvisere/verter i sommersesongen på Jennestad handelssted
Vi ser etter sommeransatte som skal være omvisere/verter ved den historiske brygga på Jennestad. Er du ansvarsbevisst, historieinteressert og liker å jobbe med mennesker? Da er denne stillingen perfekt for deg!

Om oss:
Jennestad handelssted ligger ca. 8 km nordvest for Sortland sentrum, og driftes av Sortland museum. Her har det vært drevet med handel siden tidlig 1800-tall, fram til 1982.

I dag åpnes det historiske bygget opp i sommersesongen for omvisninger – brygga rommer massevis av gamle finurlige varer fra en svunnen tid da handelsstedet yret av liv. Det drives også en liten museumsbutikk, blant annet med lokale varer. 

Det er masse spennende å se, og brygga ligger flott til ved vannkanten med en fin utsikt mot Sortlandssundet. I nærheten ligger også Galleri Jennestad som er åpen på sommeren, og rommer en skulpturpark.

I sommersesongen ser vi mye besøk av turister, både norske og utenlandske.

Åpningstider i 2024 er fra 21.06 – 13.08, tirsdag-søndag kl. 11-17.

Om stillingen: 
Som sommeransatt hos oss vil du først og fremst være ansvarlig for å gi de besøkende på brygga en hyggelig opplevelse. Dette innebærer å ønske de velkommen, tilby og gjennomføre omvisninger i bygget, drive museumsbutikken i resepsjonen, og ellers gjøre forefallende arbeid.

Vi ønsker å ansette rundt 4 sommeransatte. Som regel jobber man to stykker i lag hver dag i åpningstiden. Det kreves ingen forkunnskaper for å søke stillingen.

Stillingen innebærer å:

Vi ser etter deg som:

Vi tilbyr:

Søknadsfrist:
Søknadsfristen er til og med tirsdag 30. april.
Send søknad med CV til ingeborg.nordahl@museumnord.no merk søknaden med «Sommeransatt Jennestad». Hvis du har spørsmål, send e-post, eller ta kontakt med Ingeborg Nordahl på telefon 46704560.

Les mer om Jennestad handelssted på Museum Nord sine sider.