Sommerjobb i Storvågan

Vil du jobbe hos oss i Storvågan i sommer?

Lofotmuseet, Galleri Espolin og Lofotakvariet – The Lofoten Aquarium har behov for flere medarbeidere som kan jobbe hos oss gjennom hele sommersesongen.

Du må kunne arbeide sammenhengende fra begynnelsen av juni til slutten av august. Våre sesongansatte arbeider etter oppsatte turnusplaner med fridager i varierende uke- og helgedager gjennom hele perioden.

Museum Nord i Vågan består av Lofotmuseet, Lofotakvariet og Galleri Espolin i Kabelvåg, samt Lofoten Krigsminnemuseum i Svolvær. Arbeidet består i billettsalg, betjening av butikk og kafé – og å gi alle våre besøkende god informasjon og god service.

Opplæring med lønn blir gitt. De vi ansetter må beherske norsk og engelsk. Send oss en søknad og cv med oversikt over utdanning og erfaring. Er du spesielt motivert for å jobbe på én bestemt enhet i Museum Nord, så skriv det. Oppgi gjerne referanser fra tidligere arbeid.

Søknadsfrist: Vi tar imot søknader frem til 30. april. Søknader blir behandlet fortløpende.

For alle stillinger: Søknad med vedlegg sendes til lofotmuseet@museumnord.no Alle spørsmål om stillingene kan rettes samme sted.