sommerjobb ved Øksnes Museum i alsvåg

SOMMERANSATTE PÅ ØKSNES MUSEUM
Vi ser etter sommeransatte til Øksnes Museum og Alsvåggården som kan jobbe fra rundt 15. juni til 8. august. Stillingen innebærer å være omviser, vert, og å ta seg av andre oppgaver på museet. Er du historieinteressert og liker å jobbe med mennesker? Da kan dette være sommerjobben for deg!

Om museet
Øksnes Museum ligger i Alsvåg, ca. 10 minutters kjøretur fra Myre og 40 minutter fra Sortland.

I år stiller vi ut «Vår Kamp», som først ble vist på Sortland Museum. Gjennom dataspill, film, gjenstander, bilder og tekst forteller utstillinga om arbeidsliv og arbeiderbevegelsen i Vesterålen.

I tillegg består museet av Alsvåggården, med hovedhuset, stabburet og krambua fra 1800-tallet, som forteller en over 450 år lang historie.

Som sommeransatt vil du
– Gi omvisninger i Alsvåggården og i utstillingen «Vår Kamp»
– Betjene kasse
– Være vertskap, altså sørge for å gi de besøkende en hyggelig velkomst og god info
– Gjøre ellers forfallende museumsarbeid både inne og ute (for eksempel hagestell)

Vi ser etter hyggelige medarbeidere som liker å jobbe med mennesker, og som kan jobbe selvstendig. Søkeren må være over 16 år, gjerne over 18, og beherske norsk og engelsk. Det er et pluss om man er historieinteressert og/eller lokalkjent i Øksnes, men det er ikke et krav.

Vi planlegger å ansette to sommeransatte, i tillegg kommer en fast ansatt til å være på museet i store deler av sesongen.

Åpningstider: Museet er åpent fra 27.06.–07.08., tirsdag–søndag fra 11:00–16:00.

Søknadsfrist: Vi tar imot søknader fortløpende. Send søknad med CV til oksnes.museum@museumnord.no, merk søknaden med «Sommeransatt». Hvis du har spørsmål, send e-post eller ta kontakt på tlf. 40 44 82 02!