Filter news:

pangstart på sommerseongen!

Pangstart på sommersesongen: Sortland Museum åpnet sommersesongen lørdag 15. juni med besøk av ca 150 gjester!

Avslutning av Coastal Memory fort

Coastal Memory Fort-prosjektet går mot slutten, og denne uka har det vært avsluttende prosjektmøte og seminar i Lourinhã i Portugal.

Lofoten som bærekraftig matdestinsjon

I september 2023 var om lag 30 personer samlet i Kabelvåg i Lofoten for å diskutere, tenke og snakke sammen om Lofoten og bærekraftig matkultur. Gjennom metodene «hybridforum» og «utopiverksted» var deltakere med å forme samtalen om hva lokal matkultur vil si for dem.

Sesongåpning og bryggetreff på Korsnes

Sommersesongen på Korsnes starter for fullt med familiearrangement på dagtid og bryggetreff på kvelden førstkommende lørdag 22. juni!

DKS på Keiploftet

De siste tre ukene har Ballangen Museum gjennomført Geoturer med 7. klasser fra Narvik Kommune. Godt over hundre elever har deltatt på Geoturene som går til Keiploftet i Eiterdalen i Ofoten.

The Arctic Run – Ei Helg Fylt med Løpeglede og Fellesskap

Ei helg fylt med god stemning, fellesskap og løpeglede.

Snart klart til byggestart

Arbeidet med tomta til Otolitten går radig fremover og det er ikke lenge før det er klart for byggestart.

Sommeren 2024 hos museene

Våre museer er klare til å ta i mot deg og din familie og venner til hyggelige sommerdager i Ofoten, Lofoten og Vesterålen! Her har vi samlet sammen nyttig informasjon som er kjekt å ha med på turen.

Engasjerende klimakonferanse i Vesterålen

Klimakonferansen Gaia Arctic Summit 2024 ble en suksess! To kunnskapsrike og engasjerende dager i Vesterålen 6. og 7. juni er tilbakelagt.

Hvordan kan kultur få større betydning i reiseliv?

Denne nettverkssamlingen hadde særlig fokus på kultur som et mulig virkemiddel for å lage bedre innhold og skape bedre resultater for både oss og gjestene.