Filter news:

Historieinnsamling i Vesterålen

Hvilken del av Vesterålens historie mener du er viktig at blir fortalt? Dette spørsmålet lurer GaiaVesterålen på, og er de er straks i gang med historieinnsamling i Vesterålen.

Ofotbanen på tvers

Ofotbanen på tvers ble arrangert for første gang onsdag 18. januar oppe på Katterat Stasjon, i samarbeid med Arctic Train.

GaiaVesterålen i Portugal

GaiaVesterålen starter året med kick-off på RESIST-prosjektet i Portugal.

Utstillingsgruppa til SKREI på tur

Utstillingsgruppa til SKREI besøkte hovedstaden i forrige uke for å hente inspirasjon til arbeidet med den nye hovedutstillingen til Otolitten.

Mest populært i 2022

Vi starter nyåret med litt statistikk! Dette var mest populært i 2022 på museumnord.no.

Jul i gamle dager

Jul i gamle dager er et tilbud fra Bø Museum i Den kulturelle skolesekken.

Opplev historie digitalt

Visste du at vi har flere digitale tilbud fra våre museer? Her har vi samlet noen forslag til digitalt materiale som du kan fordype deg i.

Avtale om SKREI-senteret signert

Museum Nord og LPO Arkitekter har inngått avtale om prosjektering av SKREI-senteret utenfor Kabelvåg i Lofoten. Dermed er arbeidet med det nasjonale senteret for skreifisket et stort steg nærmere planlagt åpning i 2026.

Regjeringen gir 800 000 til Museum Nord/GaiaVesterålen

Regjeringen gir 800 000 til Museum Nord/GaiaVesterålen for å utvikle nyskapende og digitale formidlingstilbud til barn og unge.

Koselig julemarked i narvik

Lørdag 3. desember var det julemarked på Narvik Museum, og det ble en koselig dag med over 500 besøkende!