Filter news:

Vinterferien på Lofotr

Vinterferien på Lofotr Vikingmuseum har et fullpakket program. 2 uker med spennende aktiviteter for små og stor. Kom og besøk oss!

Frivillighet på Hurtigrutemuseet

Vi er veldig heldige som har så mange flotte frivillige som hjelper oss ved Hurtigrutemuseet! Møt Eivind, vår nyeste frivillige

LOFOTKONFERANSEN 2024

Museum Nord deltok på Lofotkonferansen 2024 arrangert av våre partnere i «Lofoten De Grønne Øyene» på Thon hotell Svolvær 14. og 15.februar.

VU-kunstner 2024

Nå nærmer vi oss Vinterfestuka, som er årets største begivenhet i Narvik. Årets Vinterfestuke varer fra 8.-17. Mars. Hvert år har Narvik Museum en kunstutstilling på museet og i år er det Åsne Kummeneje Mellem som er VU-kunstner!

Utstillingsåpning i Kjøpsvik

Torsdag 15. februar var det utstillingsåpning av utstillingen Grotter i Nordland på Kjøpsvik folkebibliotek og kulturhus.

Vinterferien 2024 hos museene

Våre museer frister med flere spennende aktiviteter og arrangementer for barn og familier i løpet av vinterferien 2024.

Med Duodji i småskolen

Bø museum har vært på skolebesøk og fortalt om Duodji samisk handverk. Møte med elevene og deres spørsmål er en av museets artigste oppgaver.

Utstillingsfornying – hvordan gjør vi det?

Vi har satt oss et ambisiøst mål for de neste fem årene: alle utstillinger skal fornyes. Men hvordan gjør vi det?

Film & Fåredrag: koffør e sauen så viktig for oss?

Vesterålen hadde ikke vært Vesterålen uten sau. Hvorfor? Det får du svar på mandag 11. mars når vi viser dokumentarfilmen Sau og har en gøy og lærerik sofaprat med hovedperson i filmen Rakel Nystabakk, talkshow-host Terje Hjelle, Tor Erling Nilssen og Brynjar Pettersen, m.fl.

Koselig familiearrangement i Narvik

Torsdag 7. februar ble det holdt et koselig familiearrangement på Narvik Museum, med bålkos, kaffe og varm saft, samt frukt og gáhkku.