Opplevelser >

Gammelbutikken – Gaver og nyttige ting

Fiskeutstyr og sydvest, en god bok, en varm genser eller rett og slett bare et fint minne fra ferien? Gammelbutikken, som ligger i sentrum av fiskeværet, har et stort utvalg og åpent hele året. Om sommeren byr også «Servicehuset» ved parkeringsplassen på ei rikholdig samling av gaver og nyttige saker. Velkommen inn! (Gammelbutikken har alltid åpent når museet er åpent).

Bakeriet på Å

Verdens beste kanelsnurrer og bakevarer?

Les mer

Gammelbutikken – Gaver og nyttige ting

Ny genser, en praktisk sydvest eller en pose te fra Lofoten? I Gammelbutikken (åpen hele året) og Suvenirbutikken (sommeråpen) ved parkeringsplassen er utvalget stort og spennende for de fleste.

Les mer

Museumskafeen

Deilige bakevarer, rykende ferske, fra den gamle steinovnen. Fyll magen godsaker mens sansene tar inn historien i fiskeværet ved veiens ende.

Les mer
Glade gjester

Servicehuset: Gaver & service

Servicehuset ligger ved den store parkeringsplassen (kjør gjennom tunnelen ved ankomst til Å). Om sommeren kan du kjøpe museumsbillett her og få informasjon om museet og bakeriet. Du kan også kjøpe forskjellige gaver og suvenirer (klær, bøker, postkort osv.) i den fine butikken. I bygningen finner du offentlige toaletter, som er åpne hele året.

Les mer

Åpent

Fra 01. juni til 30. september, hver dag 09:00-18:00

Resten av året: mandag-fredag 09:00-15:00

 

Besøk Norsk Fiskeværsmuseum

Norsk Fiskeværsmuseum

Et av Norges best bevarte og komplette fiskevær. Besøk ulike bygninger; bl.a. naust, trandamperi, husmansstua. Hovedtema: livet i fiskeværet 1840–1960 og utviklingen av lofotfisket de siste 250 år. Butikk og sommerkafé.