Jennestad Handelssted

Museum Nord Logo

Jennestad Handelssted

På Jennestad Handelssted har tiden stått stille etter nedleggingen av butikken i brygga i 1982. Hyllene har autentiske varer av alle slag. Landhandelens hyller går fra gulv til tak og det er et rikt utvalg handelsvarer som er stilt ut. Kanskje kan du ane lukten av skråtobakk og kaffe når du stiger inn i den gamle brygga?

Over disken selges lokalproduserte husflidsvarer, postkort, karameller og lokalhistorisk litteratur.

Stig inn og opplev en svunnen tid i den flotte landhandelen på Jennestad Handelssted. Jennestad ligger 8 km nordvest for Sortland, like ved hovedveien (skilt ved veien). Like ved brygga ligger Galleri Jennestad som også er vel verdt et besøk.

Kontakt

Adresse:

Jennestad

Telefon:

+47 76 10 92 71 / +47 975 65 108

Epost:

sortland.museum@museumnord.no

åpningstider
OPPDATERING 30.07.: Jennestad Handelssted har nå åpnet igjen. På grunn av gjeldende restriksjoner om avstand i Vesterålen, vil guidet omvisning dessverre ikke bli tilbudt, men butikken vil være åpen fra 11-17.
Velkommen!
På grunn av pågående smitteutbrudd i Vesterålen har Museum Nord besluttet å stenge Jennestad Handelssted fra i dag til og med 31.07.
Museum Nord følger situasjonen tett og det gjøres fortløpende vurdering av situasjon når det gjelder åpning av anleggene etter dette. Verken Sortland Museum eller Jennestad Handelssted er direkte berørt av det pågående smitteutbruddet. Ingen av museets ansatte er smittet. Det er heller ikke rapportert om smittede besøkende ved museene.
For mer informasjon kontakt enhetsleder ved Sortland Museum, Ane Høyem.

 

15.06.–15.08.
Tirsdag–søndag 11–17

Ellers åpent etter avtale

Inngangspriser

Voksen kr 50
Barn og unge under 18 år gratis