Sortland Museum

Museum Nord Logo

Sortland Museum

Sortland Museum holder til i Kulturfabrikken i Sortland sentrum. Her viser museet skiftende utstillinger med ulike tema, perspektiv og uttrykk. Nå viser museet utstillingene Seabed og Vår kamp.

Museet har også en liten butikk med bøker og andre varer med lokal tilknytning. I Kulturfabrikken finner man ellers bibliotek, kino og en hyggelig kafé.

Kontakt

Adresse:

Strandgata 1,
8400 Sortland

Telefon:

+47 975 65 108

Epost:

sortland.museum@museumnord.no

åpningstider
OPPDATERING 30.07.: Jennestad Handelssted har nå åpnet igjen.
På grunn av gjeldende restriksjoner om avstand i Vesterålen, vil guidet omvisning dessverre ikke bli tilbudt, men butikken vil være åpen fra 11-17.
Velkommen!
På grunn av pågående smitteutbrudd i Vesterålen, har Museum Nord besluttet å stenge Sortland Museum og brygga Jennestad Handelssted fra i dag til og med 31.07.
Museum Nord følger situasjonen tett og det gjøres fortløpende vurdering av situasjon når det gjelder åpning av anleggene etter dette. Verken Sortland Museum eller brygga Jennestad Handelssted er direkte berørt av det pågående smitteutbruddet. Ingen av museets ansatte er smittet. Det er heller ikke rapportert om smittede besøkende ved museene.
For mer informasjon kontakt enhetsleder ved Sortland Museum, Ane Høyem.

 

Fra tirsdag 3. august
Tirsdag–lørdag kl. 11–15

Stengt i romjula og på høytidsdager

Inngangspriser

Voksen kr 50
Barn u. 16 år gratis
Gruppe p.p. kr 40 (min. 10 pers)

Vår Kamp

Vår kamp – Arbeiderbevegelsens historie i Vesterålen.

Les mer
Seabed utstilling

Seabed

Seabed betyr havbunn, og det er havets betydning i nord, det sårbare økosystemet i havet og konsekvensene av marin forsøpling og forurensning som er tema for utstillingen.

Les mer
Seabed utstilling

Seabed Digital

Seabed Digital er basert på utstillingen Seabed hvor man gjennom videoer lærer fakta om havet og morsomme øvelser.

Les mer